Femeie reținută de polițiști pentru că a găsit pe stradă și și-a însușit o poșetă cu bani, acte și telefoane

0
0
Publicat:

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Maramureș, a fost reținută, deoarece a găsit o poșetă cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției. Totul s-a petrecut în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore FOTO arhivă Adevărul
Femeia a fost reținută pentru 24 de ore FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi sunt cei care au prins-o pe femeie.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, a fost identificată o persoană bănuită de însușirea unui bun găsit. Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 19 aprilie a.c., o femeie de 43 de ani, din județul Maramureș, ar fi găsit o poșetă cu acte și bani, în spatele unui bloc din zona Gării CFR Arad”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

A vândut un telefon mobil

În poșetă erau documente personale, 600 de lei și 2 telefoane mobile, dintre care unul ar fi fost vândut, în aceeași seară, pentru 100 de lei. Documentele, poșeta și un telefon au fost recuperate, urmând a fi returnate proprietarului.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi continuă documentarea activității infracționale a femeii”,  a mai adăugat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Alte cazuri fericite 

Nu toți cei care găsesc bunuri procedează ca femeia în cauză, de exemplu, un tânăr din Slatina a fost pus de mai multe ori în situaţia de a căuta o soluţie pentru ca diverse bunuri pierdute de proprietari să ajungă la aceştia. 

Nicolae Petrişor, un tânăr de 35 ani din Slatina, a găsit vineri, 5 martie 2021, într-un sens giratoriu din municipiul Slatina, o borsetă cu acte de identitate, bani şi alte documente. Obiectul i-a atras imediat atenţia, deşi rămâne şi acum un mister cum de geanta i-a putut scăpa proprietarului în mijlocul intersecţiei. 

Şi mai interesant este că bărbatul nu s-a aflat pentru prima dată într-o astfel de situaţie, de fiecare dată îndeplinind o sumedenie de formalităţi pentru ca proprietarii să reintre în posesia bunurilor.  

 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite