Drumarii au salvat 52 de elevi care au rămas în drum după ce autocarul s-a defectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar plin cu elevi s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieşeni, judeţul Alba, spre localitatea Vârfurile, judeţul Arad. Pentru a nu rămâne în frig şi ninsoare, drumarii aflaţi în patrulă i-au preluat pe aceştia şi i-au transportat la o pensiune din zonă.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că drumarii au intervenit pe DN 76 pentru a transporta în siguranţă un grup de 52 de copii în localitatea Vârfurile, judeţul Arad

„Autocarul care transporta un grup de copii s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieşeni, judeţul Alba, spre localitatea Vârfurile, judeţul Arad. Drumarii de la districtul Vârfurile (DRDP Timişoara), aflaţi în patrulare au identificat autocarul rămas în pană şi au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii şi pe profesorii acestora. Întregul grup a ajuns în siguranţă la o pensiune din localitatea Vârfurile.Transportul a fost efectuat cu o autoutilitară a drumarilor şi două microbuze pentru transport şcolar, puse la dispoziţie de Primaria Vârfurile”, spun Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la faţa locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect.

În zonă ninge intens la aceasta oră, iar drumarii acţionează in permanenţă pentru a menţine circulaţia rutieră deschisă.

Mai puteţi citi: Un bărbat din Canada a primit o amendă pentru parcare ilegală după ce poliţiştii s-au lăsat păcăliţi de o maşină din zăpadă

Zăpada a umplut de pacienţi secţia de Ortopedie-Traumatologie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite