DRAMĂ Copilul dispărut la Lipova, în râul Mureş, a fost găsit mort chiar de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colega lui Andrei
Colega lui Andrei

După lungi  căutări, trupul lui Andrei Poenaru a fost scos la suprafață de apele Mureșului în apropierea localității Neudorf, la aproape 10 kilometri distanță de locul unde copilul s-a înecat. Medicii legiști au preluat imediat cadavrul pentru efectuarea necropsiei.

De la tragicul eveniment din localitatea Lipova, acolo unde un tânăr în vârstă de 13 ani a fost înghițit de apele Mureșului, pompierii dar și zeci de localnici l-au căutat pe băiat. Căutările lor s-au dovedit a fi însă zadarnice.


"Subunitatea de Pompieri Bârzava a intervenit cu 5 subofiţeri  şi barca penumatică, pentru a aduce la mal trupul tânărului de 14 ani, care s-a înecat în Mureş, pe raza localităţii Lipova, în urma cu două zile. După ce s-au efectuat căutări în zona respectivă, am fost anunţaţi că trupul băiatului a fost scos de apele Mureşului la suprafaţă, pe raza localităţii Neudorf, la aproape 10 kilometri de locul în care s-a produs tragedia. Subofiţerii noştri au adus la mal trupul băiatului, cu ajutorul bărcii pneumatice, de unde a fost preluat de către Medicina Legală", a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Copilul de 13 ani a fost înghiţit de apele Mureşului, spre disperarea celor doi colegi de clasă, care l-au însoţit la scăldat. Băiatul a fost tras de curenţi într-o zonă unde Mureşul poate atinge şi opt metri adâncime. Deşi au strigat imediat după ajutor, iar vecini şi localnici au sărit imediat să îl salveze, trupul lui Andrei nu a mai fost găsit. Au fost solicitaţi imediat şi pompierii, însă nu au reuşit să îl salveze.

A fost găsit de ziua sa

Andrei Poenaru urma ca astăzi să împlinească 14 ani. Din păcate însă familia, rudele și prietenii îl vor conduce acum pe ultimul drum.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite