Cine este interlopul găsit mort în casă de ziua lui. „Belmondo” avea 48 de ani, iar cauza morții este investigată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut interlop din Arad, Marius Datcu, zis „Belmondo”, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani.

Marius a împlinit ieri 48 de ani FOTO Facebook
Marius a împlinit ieri 48 de ani FOTO Facebook

Marius Datcu a făcut parte în trecut dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. Belmondo a foat condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare, iar într-un alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Belmondo a fost în atenția opiniei publice la moartea suspectă a Ancăi Mureșan. Acesta a fost acuzat de apropiați că se purta urât cu ea și că îi făcea multe scandaluri și chiar o bătea.

Anca a murit la 47 de ani, în apele Mureşului. Apropiaţii au spus atunci că ultimii ei din viaţă au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moară, consumase „şoricioaică", împreună cu iubitul ei, adică cu Belmondo. 

Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureş. Din primele verificări, a reieşit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureş. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat pe atunci inspector de poliţie Livia Pescar.

Belmondo nu mai răspundea la telefon

Belmondo a fost găsit mort, joi seara, 25 mai 2023 când pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoţiţi de poliţişti, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reuşea să-l contacteze telefonic de două zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.

,,Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein.

Reprezentanții IPJ au declarat că nu prezenta urme de violență.

În seara zilei de 25 mai a.c., în jurul orei 22,30, printr-un apel la 112 s-a sesizat faptul că un bărbat nu poate fi contactat telefonic de mai multe zile. Polițiștii s-au deplasat la imobilul unde acesta locuia, împreună cu un echipaj ISU Arad. În imobil, a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără urme de violență identificat ulterior. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 48 de ani a fost transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, funcție de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile de urmare”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Prietenii lui sunt cei care au lăsat mesaje de regret la aflarea veștii că Belmondo nu mai este.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite