Cine este arădeanca ce şi-a lansat o linie de costume de baie la Bucureşti

0
0

Arădeanca  Mona Felba care s-a impus puternic pe linia rochiilor de seară în rândul actriţelor de la Holywood şi care a devenit un nume sonor patru ani la rând pe covorul roşu şi-a lansat la Bucureşti linia costumelor de baie.

Vorbim despre o linie plină de culoare, sex-appeal şi glamour. De asemenea, Felba este unul dintre brand-urile participante la "Festivalul de moda IO din Moldova", care va avea loc în seara de 2 iunie, la Castelul "Mimi"

Costumele de baie au fost lansate în cadrul ediţiei de primăvară Bucharest Fashion Week. Colecţia a fost una se succes fiind apreciată de către toţi cei prezenţi. „Din cadrul acestui festival au fost alese cele mai bune colecţii care vor  fi prezente la Chişinău pe data de 2 iunie”, spune Mona Felba.

Amintim că designerul arădean Felba Mona a creat rochii pentru frumoasa actriţa şi regizoare Tamara Henry. 

Ea se numără printre puţinii designeri din România care şi-au urmat visul de a face modă cu riscul de a rămâne în stradă. Mona Felba şi-a vândut apartamentul din Arad şi a investit toţi banii într-un atelier de creaţie vestimentară.

Mona a trăit 14 ani în străinatate, iar înainte de a reveni în România, îşi permitea orice fel de lux. Era o consumatoare de fashion de top şi îmbrăca haine de la branduri celebre, cum ar fi:  Zuhair Murad, Elisabeta Frankie sau Coco Chanel.

Vă mai recomandăm: FOTO Felba Mona a creat din nou o rochie pentru actriţa şi regizoarea Tamara Henry

Arădeanca Felba Mona a făcut senzaţie la prima ediţie Romania Fashion Festival

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite