Cei șapte arădeni, în frunte cu agentul Penitenciarului Arad, vor fi propuși pentru arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Sibiu au confirmat în această dimineață că cei șapte arădeni printre care și Sebastian Gheorghe Braiț, și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie propuși în fața instanței pentru arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru distrugere.

Agentul principal al Penitenciarului Arad, Sebastian Gheorghe Braiț, a fost ridicat de mascați ieri și escortat alături de alți șase arădeni la Sibiu. Toți cei șapte sunt acuzați că ar fi incendiat în luna decembrie a anului trecut, cel mai cunoscut club din orașul Sibiu.

Incendiul a pornit în interiorul clubului, s-a extins la acoperiş şi ulterior la restaurantul Dobrun, aflat în apropiere.  Deși peste 100 de pompieri s-au luptat peste cinci ore ca să stingă focul, atât clubul cât și restaurantul au fost distruse aproape în totalitate.

Polițiștii și-au dat imediat seama că au de-a face cu un caz de incendiere, mai ales că în interiorul clubului s-au găsit mai multe obiecte suspecte. Mai mult decât atât,  un vecin le-a povestit oamenilor legii că a auzit trei tineri vorbind despre incendiu, lăudându-se că tocmai ei l-ar fi provocat.

Momentan, atât angajatul Penitenciarului Arad cât și ceilalți șase suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma audierilor, procurorii urmând să decidă dacă îi vor propune pentru arestare.

O decizie așteaptă și conducerea Penitenciarelor pentru a lua măsurile care se impun în cazul agentului Sebastian Gheorghe Braiţ.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite