Camere video de supraveghere şi pentru examenul de săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Arad au anunţat că pentru ocuparea posturilor didactice sau catedrelor rămase vacante organizează, în perioada 3-4 august, un concurs pentru suplinire cu probe scrise şi orale în profilul postului sau la limba de predare, după caz, în conformitate cu precizările Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Astfel, proba scrisă pentru concursul de suplinire se desfăşoară în centrul de concurs constituit la Grupul Şcolar de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad. Subiectele sunt elaborate de MECTS. De asemenea, s-a anunţat că în toate sălile de concurs vor fi instalate camere video de supraveghere.

,,Proba se desfăşoară în aceleaşi condiţii ca şi cea de la concursul din 13 iulie. Nu au dreptul să participe la concurs persoanele care au o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală precum şi persoanele eliminate din concurs, în 13 iulie, pentru fraudă sau tentativă de fraudă”, spun reprezentanţii inspectoratului.

De asemenea, în perioada 3-4 august 2011 va avea loc testarea suplinitorilor fără studii corespunzătoare postului.

Cererile pentru participarea la aceste concursuri, precum şi cererile pentru detaşare se depun la ISJ Arad, în sala de şedinţe, după următorul program: mâine, 1 august, între orele 9-14 şi marţi, între orele 9-12.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite