Au început înscrierile la „Cupa Transport-AR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia va avea loc în ultima zi a evenimentului, în data de 11 iunie FOTO arhivă Adevărul
Competiţia va avea loc în ultima zi a evenimentului, în data de 11 iunie FOTO arhivă Adevărul

Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad anunţă că au început înscrierile la „Cupa Transport-AR”.

Cupa Transport-Ar este un concurs automobilistic de îndemânare organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad, sub cupola expoziţiei Transport-Ar, cel mai mare eveniment din vestul ţării dedicat transporturilor.

Competiţia va avea loc în ultima zi a evenimentului, în data de 11 iunie, între orele 8-18. Programul include două manşe şi două demonstraţii de drift. Vor fi întocmite clasamente pe următoarele clase: A1, A2, R1, R2, R3 şi pe echipe. Inscrierile se încheie cu două zile înaintea desfăşurării concursului, respectiv 8 iunie 2017. La capitolul participanţi, sunt admişi în competiţie concurenţi amatori şi piloţi licenţiaţi, posesori ai permisului de conducere categoria B valid şi cu minim un an vechime.


Cu o tradiţie de peste douăzeci de ani, Transport-Ar este locul ideal pentru lansarea de noi produse şi servicii şi oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea ultimele tendinţe în domeniu pentru că reuneşte mărci de renume. Ca în fiecare an, la târgul Transport-AR vor fi prezenţi expozanţi ai: dealerilor sau producătorilor de maşini şi accesorii pentru transporturi, dealerilor de accesorii şi piese auto, şcoli de pregătire şi perfecţionare auto, servicii conexe, tuning, accesorii auto şi cei mai importanţi dealeri auto din regiune.


Cupa Transport-Ar se desfăşoară în conformitate cu Codul Sportiv Internaţional FIA, Regulamentul Campionatului de PRomo Rally, Regulamentul pentru Organizatorii de competiţii, Regulamentul Particular al organizatorului.

Vă mai recomandăm: Care e cel mai sigur mijloc de transport? Maşina, pe ultimul loc în topul siguranţei

Transport ecologic între Silistra şi Călăraşi. Cursele pe Dunăre sunt gratis

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite