Arădenii sunt invitaţi la un salt cu paraşuta în tandem de la 3000 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se anunţă o experienţă unică FOTO arhivă Adevărul
Se anunţă o experienţă unică FOTO arhivă Adevărul

La Arad se anunţă un weekend plin de adrenalină şi o experienţă unică în viaţă pe care după cum spun organizatorii oricine trebuie să o experimenteze: un salt cu paraşuta în tandem de la 3000 de metri.  Mai exact cu 690 de ron se poate sări cu paraşuta de la 3000 de metri legat de un instructor licienţiat, în deplină siguranţă.

De asemenea, se poate participa la un concurs cu premii surpriză. Evenimentul va avea loc sâmbătă pe aerodromul de la Şiria, judeţul Arad începând cu ora 09:00 şi va continua până duminică la apus.

„După deschidere instructorul va da comenzile şi vă ghidează să pilotaţi paraşuta astfel încât să aterizaţi cât mai aproape de o ţintă. Clasamentul se va face în funcţie de cine aterizeaza cel mai aproape de ţintă. Echipa GoJump.ro va avea grijă să aveţi ai cea mai inedită experienţă şi în acelaşi timp un premiu surpriză”, spun organizatorii. 

Evenimentul va fi organizat şi susţinut de GoJump.ro Clubul de Paraşutism  din Timişoara. Mai multe detalii despre club puteţi găsi pe site-ul oficial al clubului www.gojump.ro . Iar despre eveniment pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/gojump.ro .

Cei care doresc să participle la eveniment trebuie să facă o rezervare la numarul de telefon +40 743 117 111 sau pe site http://www.gojump.ro/bookings.

Vă mai recomandăm: VIDEO Sărituri cu paraşuta de pe cel mai înalt furnal din România. Îşi pun singuri viaţa în pericol

Elena Udrea a sărit cu paraşuta. Cum a reacţionat, în direct, Traian Băsescu

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite