Ambasadorul SUA în România, despre modificarea Codului Fiscal: „Întotdeauna am încurajat Guvernul să poarte un dialog cu toţi cei implicaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm, s-a aflat miercuri după-amiază, 8 noiembrie, într-o vizită la societatea Astra Rail Industries din Arad. Cu această ocazie, a vorbit şi despre controversatele proiecte anunţate sau aprobate recent de către Guvernul Tudose.

Cu ocazia vizitei de la Arad, Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm, a fost întrebat despre adoptarea de către Guvernul Tudose a modificărilor la Codul Fiscal.

„Trebuie spus că am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte un dialog cu toţi cei implicaţi, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii", a spus Klemm.

În ceea ce priveşte proiectul de modificare a legilor Justiţiei şi protestele de stradă desfăşurate duminică acesta a răspuns: „Guvernul american, adică guvernul meu - şi accentuez asta - a exprimat, cred pe 29 august a.c., îngrijorări profunde cu privire la acest pachet de legi. Şi aceste îngrijorări nu s-au schimbat", a mai spus ambasadorul SUA.

Ambasadorul SUA în România, Hans G. Klemm, a vizitat sediul Astra Rail Industries S.A. din Arad, societate care a funzionat recent cu Greenbrier Companies Inc., companie americană. Klemm a fost însoţit de Matthew Jones, Alexandru Climescu, specialist în ştiinte politice, şi Lucian Crusoveanu, specialist în relaţii publice. Principalul obiectiv al acestei vizite este de a arăta spri pentru noua companie fuzionată sub steag american.


„Realizarea acestei fuziuni reprezintă un moment special pentru compania noastra şi pentru oraşul Arad. Este o oportunitate incredibilă de a ne îmbunătăţi şi extinde produsele în ampla industrie feroviară”, spun reprezentanţii fabricii arădene.

La vizitarea fabricii au mai participat primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

Mai puteţi citi: 

Ambasador: Nu se pune problema lăsării în urmă a României

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite