UPDATE Reacţia Poliţiei după ce un tânăr din Teleorman s-a fotografiat la volanul unei maşini de poliţie, cu un pahar de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul
Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un tânăr din Alexandria a postat pe contul său de Facebook fotografii cu el la volanul unei maşini de poliţie din comuna teleormăneană Brânceni. Acesta avea un pahar de bere în mână.

UPDATE 10.38 Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, poliţistul în cauză se afla luni, 2 iulie, în localitatea Brânceni, când a fost nevoit să meargă la un centru de dezmembrări auto să facă verificări. Poliţistul, care e şef de post în comuna Ştorobăneasa, şi-a lăsat maşina nesupravegheată şi nu a închis-o, deşi avea cheile ei şi documentele asupra lui.

S-a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului, unul cu vechime în IPJ Teleorman, circa 15 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman mai precizează că după ce se va lua o decizie în privinţa poliţisului, apoi se va discuta cu tânărul.

Ştire iniţială:

Un tânăr din Alexandria a postat luni seara, 2 iulie, mai multe fotografii cu el la volanului unei maşini de poliţie, iar în mână avea un pahar de bere. Pozele au fost salvate de jurnaliştii de la Total Impact care le-au postat şi distribuit pe Facebook. 

Potrivit acestora, tânărul ar fi de etnie romă, originar din localitatea Brânceni, şi imaginile ar fi fost realizate la intrare în comuna Brânceni, iar acesta ar fi postat ulterior fotografiile pe contul său de Facebook. 

Imaginile erau însoţite de mesajul „Am prins poliţia“.  

Vom reveni cu reacţia IPJ Teleorman. În jurul orei 9.00, cei împricinaţi fuseseră chemaţi pentru explicaţii.

Pe contul său de Facebook, tânărul se prezintă ca inginer de software la Facebook, locuieşte în Alexandria şi a făcut Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria.

Mai puteţi citi:

Explozii controlate lângă Poroschia. Pompierii din Teleorman distrug proiectile, grenade şi cartuşe din vremea războaielor

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite