Un nou-născut a fost găsit, abandonat, într-o scară de bloc din Alexandria

0
0
Bebeluşul este o fetiţă de 2800 de grame
Bebeluşul este o fetiţă de 2800 de grame

Copilul a fost descoperit în scara blocului de o familie care se întorcea de dimineaţă de la o nuntă. Poliţiştii au dat şi de urma mamei, o femeie de 25 de ani care locuia în zonă. S-a întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Un bebeluş a fost găsit, azi dimineaţă,abandonat într-o scară de bloc din Alexandria. O familie care locuia în  imobilul respectiv şi se întorcea de dimineaţă de la o nuntă a avut surpriza să găească la intrarea în scară  un copil nou-născut. Bebeluşul, o fetiţă de 2800 de grame , era în viaţă. Familia care a găsit copilul a alertat poliţia. ” S-a întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Poliţiştii au fost sesizati de către un localnic din  blocul 901, scara A, în legătură cu faptul că la parter, în stânga uşii de acces,  se afla un nou născut, iar pe lângă el erau nişte pete care păreau de sânge şi o bucată de placentă”, ne-a confirmat Teodora Dragole purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Copilul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

Poliţiştii au demarat investigaţiile pentru a găsi femeia care a dat naştere bebeluşului în scara de bloc. Se pare că aceasta este o femeie de 25 de ani, care locuia chiar în blocul în care a fost abandonat nou născutul.  Petele de sânge lăsate de lăuză i-au condus pe poliţişti chiar la locuinţa acesteia. Mama a fost internată şi ea în spital.

Cazul se află în continuare în atenţia poliţiştilor. 

Mai multe - Alexandria

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite