Ropote de aplauze pentru Florin Piersic Jr după interpretarea de excepţie din ”Freak Show”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Florin Piersic Jr  a stârnit ropote de aplauze, astă seară,la Alexandria după interpretarea piesei  ” Freak Show”, în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis, care se desfăşoară zilele acestea în reşedinţa de judeţ .

Alexăndrenii avizi de teatru şi dornici să vadă spectacolul de tip one-man-show au umplut sala Casei de Cultură până la refuz. Florin Piersic Jr a urcat pe scenă în calitate de actor, scenarist şi regizor . 

În cele două ore de teatru de cea mai bună calitate, actorul a intrat în pielea a 13 personaje devenind pe rând miliardar de carton,muncitor pe santier, bancher, pensionar, producator de film,profesor, homeless. Pentru a intra în pielea celor 13 personaje, Florin Piersic Jr a schimbat tot atâtea costume şi-a modificat tonul vocii, postura şi privirea. Fiecare personaj interpretat excepţional de actor a indus publicului stări diferite, de la înduioşare, până la hohote de râs.

Spectatorul a avut ocazia ocazia să urmarească evoluţia cameleonica a unui singur actor care s-a transformat continuu in alt personaj, într-o succesiune halucinantă, în cele două ore de spectacol.

Prestaţia lui Florin Piersic Jr a fost răsplătită cu aplauze îndelungi. Actorul a revenit de câteva ori pe scena în ropotele de aplauze de la finalul piese, vizibil emoţionat. ” Cea mai frumoasă amintire”, le-a spus Florin Piersic Jr alexăndrenilor care au continuat să-l aplaude îndelung chiar şi după ce acesta a părăsit scena.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite