Restricţii de circulaţie pe podul de peste râul Vedea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând  de astăzi, 02.08.2016, demarează o serie de lucrări de reabilitare la Podul de peste râul Vedea, pe Drumul European 70, la intrarea în Alexandria.

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Teleorman, lucrările sunt estimate pentru o perioadă de 60 zile. Din acest motiv circulaţia rutieră pe pod şi în zona podului se va desfăşura pe un singur sens de deplasare, accesul pe pod fiind reglementat de semafoare rutiere.

”Pentru sensul de circulaţie care este închis, se realizează semnalizarea cu balize reflectorizante şi lumini galbene pe timpul nopţii. Serviciul Rutier Teleorman roagă toţi participanţii la trafic care tranzitează această zonă ,să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere de avertizare şi orientare, mai ales luminile roşii şi galbene ale semafoarelor”, informe

Echipajele de poliţie rutieră ale serviciului de profil  şi Biroului Rutier Alexandria vor monitoriza traficul rutier în zonă.Cetăţenii care doresc să evite zona, pot folosi ca rută ocolitoare, Varianta Ocolitoare a mun.Alexandria, pe D.E.70.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite