Reacţia Finanţelor din Ploieşti după incidentul angajatului din Teleorman surprins fumând în birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură video Youtube
FOTO: captură video Youtube

Reprezentanţii Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti au trimis un comunicat privind angajatul de la Finanţele din Alexandria, judeţul Teleorman, surprins fumând în instituţie.

Oficialii Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti, care are în subordine Finanţele din judeţul Teleorman, susţin într-un comunicat trimis pentru „Adevărul“ că au început o anchetă privind angajatul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman surprins fumând la locul de muncă.

„S-a demarat o anchetă internă ce va avea ca finalitate aplicarea măsurilor prevăzute în legislaţia în vigoare, cât şi cele stipulate în Regulamentul de organizare şi funcţionare a Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti“, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Finanţelor din Ploieşti mai precizează că „acest comportament este un caz izolat ce nu poate fi atribuit tuturor funcţionarilor publici din Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti“.

Mai puteţi citi:

VIDEO Angajat al Finanţelor din Teleorman, filmat fumând la birou. Şeful bărbatului: „Nu e filmat azi că are altă îmbrăcăminte“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite