Protest în fieful lui Dragnea.Alexăndrenii au protestat în faţa Casei de Cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexăndrenii au protestat în faţa Casei de Cultură
Alexăndrenii au protestat în faţa Casei de Cultură

Aproximativ 30 de alexăndreni au protestat, azi-noapte, în faţa Casei de Cultură împotriva deciziei Guvernului de a adopta cele două ordonanţe privind graţierea şi modificările Codului Penal.

După ce Guvernul a adoptat, ieri, cele două ordonanţe privind graţierea şi modificările Codului Penal şi a celui de Procedură Penală, românii din mai multe oraşe din ţară au ieşit pe străzi să protesteze.

Decizia Guvernului a stârnit revoltă,  pe reţelele sociale, şi în rândul teleormănenilor. La protestul spontan din faţa Casei de Cultură din Alexandria s-au strâns, azi noapte, aproximativ 30 de persoane care au manifestat, paşnic, strict supravegheate de forţele de ordine.

"Iniţial am vrut să plecãm la Bucureti, dar am aflat că sunt şi alexãndreni care vor sã iasã şi am ales împreunã cu prietenii săr rămânem aici. Dupã publicarea în Monitorul oficial nu se mai poate face nimic. Decât manifestaţii şi oamenii să îşi manifeste nemulţumirea că altceva nu poţi face. Sper să se ajungă la un rezultat”, a spus unul dintre protestatari.
 

La şedinţa de Guvern de ieri, Executivul a dezincriminat, printr-o Ordonanţă de Urgenţa care nu a fost, iniţial, pe ordinea de zi, abuzul în serviciu, infracţiune de care este acuzat şi liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de mulţi alţi politicieni. OUG a fost publicată în Monitorul Oficial la ora 01.20. Potrivit textului, o parte a ordonanţei îşi face deja efectele, iar o altă parte se va aplica peste 10 zile.







Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite