Italienii sunt interesaţi să deschidă în Teleorman o unitate de prelucrare a deşeurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de afaceri italieni, Ornelio Meniconi şi Luciano Biondi, reprezentanţi ai mediului economic din regiunea italiană Umbria au vizitat, săptămâna aceasta, judeţul Teleorman şi s-au întâlnit cu oficialităţile judeţene.

Împreună cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman, italienii au avut o întâlnire la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman. Preşedintele CCIA Teleorman, Marin Niculcea a prezentat interesele firmelor  din judeţ, agenţii economici cu rezultate bune, precum şi societăţi italiene care au afaceri în Teleorman.

Oaspeţii italieni s-au arătat interesaţi de  domeniul recuperării şi reciclării deşeurilor din plastic şi şi-au exprimat intenţia de a înfiinţa în Teleorman o unitate specializată în prelucrarea acestui tip de deşeuri. Oficialităţile judeţene au dus posibilii investitori la  Depozitul de deşeuri de la Mavrodin. 

”Reprezentanţii delegaţiei italiene au luat notă cu interes de oportunităţile de afaceri din judeţul nostru şi şi-au declarat intenţia de a reveni în Teleorman împreună cu alţi potenţiali investitori din regiunea Umbria. Vom stabili de comun acord un calendar al următoarelor întâlniri”, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite