Incident la o şcoală din Alexandria. Poliţia a fost sesizată după două ore, deşi două eleve au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Inpsectoratului Şcolardupă mai bine de două ore de la producerea incidentului. Două eleve, ambele de 15 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs marţi, 19 noiembrie, în jurul orei 11.50 la Liceul tehnologic Numărul 1 din Alexandria, judeţul Teleorman. Două eleve au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o persoană, neidentificată încă, a pulverizat substannţe iritant-lacrimogene pe coridorul şcolii.

Poliţia a fost anunţată despre incident la ora 14.15, printr-un apel la 112, dar şi de către reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Teleorman

„Astăzi, în jurul orei 14:15, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către Inspectoratul Şcolar Teleorman şi prin apel 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 11:50, două eleve ale Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria au necesitat îngrijiri medicale după ce în pauza de la prânz, în jurul orei 11:50, pe holul unităţii de învăţământ ar fi fost difuzate substanţe iritant-lacrimogene”, transmite IPJ Teleorman.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „folosirea fără drept de substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant".

Deasemenea, urmează ca unitatea de învăţământ să pună la dispoziţia organelor de poliţie imagini de pe camerele de supraveghere.

Pe aceeaşi temă:

Primarul PSD din Alexandria se laudă cu siguranţa oraşului, oamenii se tem să mai iasă seara din case. „Noaptea se smulg telefoane din mână, oamenii-s tâlhăriţi“

Şofer de ATV, oprit cu focuri de armă. Bărbatul conducea beat

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite