Grătare şi mese în Pădurea Vedea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Angajaţii ADP Alexandria lucrează de zor pentru montarea celor zece gătare, tot atâtea mese şi băncuţe în Parcul Pădurea Vedea. Municipalitatea a luat decizia să creeze locuri amenajate pentru picnic, pentru a proteja spaţiul verde.

  Lucrătorii Administraţiei Domeniului Public lucrează de zor zilele acestea pentru a termina o lucrare pentru alexăndreni. După ce anul trecut au creat un loc de joacă pentru micuţi şi au făcut un teren de baschet, edilii au luat hotărârea de a monta în Parcul Pădurea Vedea mai zece grătare, zece mese şi cinci băncuţe pentru cei care vor să iasă la iarbă verde. Pădurea Vedea se vrea a fi un loc de agrement pentru toţi locuitorii de la bloc, care vor să petreacă câteva ore în aer liber, odată cu încălzirea vremii. „Vor fi instalate gratuit zece grătare, zece mese şi 20 de băncuţe, pentru ca alexăndrenii care vor să iasă la picnic să le folosească. Am vrut să le oferim oamenilor confortul de care au nevoie în timpul liber şi totodată, încercăm să protejăm spaţiul verde, să nu se mai facă grătar direct pe iarbă”, ne-a spus Cristina Teodorescu, responsabil de relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Alexandria. Alexăndrenii care vor să facă mişcare pot petrece câteva ore pe unul dintre aparatele montate în locul de joacă al copiilor şi în acelaşi timp îşi pot supraveghea micuţii la joacă.

Alexăndrenii încântaţi de iniţiativa municipalităţii
Oamenii care au venit ieri la o plimbare prin parc erau încântaţi de ideea municipalităţii de a monta grătare. „Este un lucru foarte bun. Aveam şi noi nevoie de un loc unde să mergem la grătar. Înainte toată lumea care venea la pădure, făcea grătar pe iarbă şi nu era tocmai ok, spaţiul verde era distrus din loc în loc de cenuşa rămasă. E foarte bine că au pus şi bariera asta aici, ca să nu mai vină tinerii ăştia cu maşinile lor şi să stăm cu ochii pe copii. Ăsta e un loc de recreere, de plimbare, nu să te dai cu maşina”, ne-a spus Iolanda Stancu, o alexăndreancă de 36 de ani. Şi Alexandru Iancu era mulţumit de decizia primăriei. „E foarte bine, mai ales acum că vin sărbătorile, 1 Mai şi mulţi dintre noi nu avem unde să mergem la ţară, să facem grătar. Sper doar ca oamenii să nu distrugă aceste investiţii făcute de primărie. Ar fi bine ca un poliţist comunitar să stea permanent prin preajma acestor grătare şi mese”, a spus şi alexăndreanul de 29 de ani.

Comedii şi vată în băţ
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, micuţii vor fi cei mai răsfăţaţi. Primăria a dat autorizaţii pentru mai mulţi comercianţi care să vândă dulciuri pentru copii. „Am dat autorizaţii pentru comercianţii care vând vată de zahăr, baloane şi diverse jucării pentru copii. De asemenea, de Paşte, în Pădurea Vedea, vor fi şi personaje de desene animate îndrăgite de micuţi, care îi vor picta pe faţă. Mai avem şi comercianţi cu comedii şi tiribombe”, ne-a mai spus Cristina Teodorescu.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite