FOTO VIDEO Un om a murit într-un accident rutier în Teleorman. Alţi 3 sunt răniţi. Cum arată una dintre maşinile implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit, iar trei sunt rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică după-amiază, 16 decembrie, între localităţile Izlaz şi Corabia, Teleorman.

Două maşini s-au ciocnit duminică, 16 decembrie, în jurul orei 16.00, pe Drumul Naţional 54, între localităţile Izlaz şi Corabia, în judeţul Teleorman. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte trei au fost duse la spitalul din Turnu Măgurele.

Potrivit ISU Teleorman, accidentul a fost semnalat în jurul orei 16.00 şi au fost trimise la faţa locului o descarcerare si un SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă a trimis 3 autospeciale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, spune că în urma accidentului produs iau fost patru victime, dintre care una şi-a pierdut viaţa: „Persoana decedată şi o altă persoană au fost încarcerate, iar pentru scoaterea lor a fost necesara intervenţia cu accesoriile de descarcerare“.

Cele trei răniţi au fost duşi conştienţi la Spitalul Municipal Turnu Magurele de către ambulanţele prezente la faţa locului.

Reprezentanţii IPJ Teleorman precizează că şoseaua a fost acoperită cu zăpadă în zona producerii accidentului şi cauza ar fi fost viteza neadaptată la condiţiile de drum.

Imagini de la locul accidentului   FOTO/VIDEO: ISU Teleorman

Imagine indisponibilă
accident rutier izlaz

Mai puteţi citi:

Angajat la Drumuri, salvat de trecători după ce a căzut de pe un pod al Autostrăzii Transilvania. Martor: „Ambulanţa a ajuns în 40 de minute”

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite