Eugen Jieanu este politicianul altfel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Jieanu – Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). Inginer – director Alianz – Ţiriac Asigurări, 50 de ani. Este absolvent al Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, dar n-a profesat în acest domeniu fiind atras mai mult de administraţia locală. A intrat în viaţa politică a judeţului Teleorman în anul 2000 când a fost ales consilier judeţean.

4 ani mai târziu a candidat la Consiliul Local Alexandria şi a obţinut scaunul din partea PDL. Nu şi-a dus mandatul până la sfârşit pentru că, la începutul acestui an, şi-a dat demisia împreună cu ceilalţi consilieri ai PDL acuzând faptul că în Alexandria, USL este majoritar. La scurt timp a părăsit PDL şi s-a înscris în UNPR. De-a lungul anilor a reuşit să se remarce prin decenţă, dar şi printr-un caracter deosebit. Este căsătorit şi are doi copii.

Eugen Jieanu este primul pe buletinul de vot.

Ceilalţi candidaţi pentru primăria Alexandria sunt: 2. Victor Drăguşin – USL, 3. Ionel Iana (APT), 4. Dumitru Toader (PRM) şi 5. Stelică Tălpigă (PP - DD).

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite