Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor. „M-a făcut pachet” | VIDEO

0
0
Masina zdrobita intre 2 TIR-uri FOTO ISU Teleorman
Masina zdrobita intre 2 TIR-uri FOTO ISU Teleorman

Un bărbat a decedat, după ce autoutilitara în care se afla a fost strivită de două TIR-uri. Şoferii de TIR au vrut să îi dea o lecţie şoferului prins la mijloc. Cei trei şoferi au continuat scandalul, chiar şi în timp ce victima se stingea în braţele medicilor, arată imaginile difuzate de ImpactNews24.ro. Aflat la faţa locului, un poliţist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

Între trei şoferi s-a iscat un conflict, care a culminat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, potrivit unor imagini difuzate de ImpactNEWS24.ro

GALERIE FOTO

Conflictul dintre şoferi a continuat chiar de faţă cu poliţiştii şi medicii, deşi un om abia murise.

Şoferul dubei prinse între tiruri a povestit ce i s-a întamplat:

Şofer: - A început să mă înjure.

Reporter : -Cine v-a înjurat?

Şofer -Pe staţie, colegul din spate. «Te răstorn», aşa mi-a zis prin staţie. «Te răstorn!» Aici m-am pomenit că a frânat brusc, că sunt colegi. Eu am tras de volan ca să nu-l iau. Aveam 90 viteza.

Cei trei şoferi s-au luat la bătaie apoi, de faţă cu poliţia:

-Nu m-ai înjurat?

-Eu am înjurat? Cum am înjurat eu, mă?

-Nu ai zis că mă răstorni?

-Nu!

-Bă, e Poliţia aici că te jucam în picioare! - sunt câteva dintre replicile celor trei şoferi implicaţi care, aşa cum se vede în imaginile mai jos, au început să se injure şi să se bată.

În încercarea de a-i separa pe cei trei, un poliţist a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

„În urma accidentului a rezultat o victimă inconştientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la spital”, a declarat Gelu Dragomir, reprezentant al ISU Teleorman.

Pasagerul a decedat, însă, pe drum, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, a transmis Iulian Orbeşteanu, reprezentant al Poliţiei Teleorman.

Cei trei şoferi nu au fost răniţi în urma accidentului.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite