Două drumuri judeţene mai sunt blocate în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două drumuri judeţene au mai rămas blocate în judeţ, în urma căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile.Nicio localitate nu mai este izolată şi nu sunt probleme cu furnizarea energiei electrice.

Nu se circula la aceasta ora pe DJ 506, între localităţile Cervenia- Beiu şi Merişani-Băbăiţa şi pe DJ 612 Spital TBC-Balta Sărata. Restul drumurilor judeţene au fost deblocate, după ce drumarii au acţionat toată noaptea. În judeţ nu sunt localităţi izolate. Potrivit informaţiilor furnizare de ISU Teleorman, în nicio localitate nu sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică.

Cursurile şcolare au fost sistate astăzi şi mâine, la decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Doar grădiniţele şi creşele asigură permanenţa.

Teleormanul a ieşit de sub incidenţă de cod portocaliu. Vremea va continua să fie rece şi geroasă, potrivit anunţului meteorologilor. 

Astăzi, temperaturile vor fi cuprinse între minus 15 şi minus 3 grade. Sâmbătă, deşi valorile termice sunt în creştere, vremea se va menţine rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite