Arestaţi pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane din Roşiorii de Vede au şantajat timp de mai multe luni o persoană din localitate de la care au reuşit să obţină peste 5000 lei. Magistraţii Judecătoriei Teleorman au emis pe numele a doi dintre cei trei complici, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Doi bărbaţi din Roşiorii de Vede se află pentru 29 de zile în arestul IPJ Teleroman fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “şantaj”.
C. Florin împreună cu soţia sa, Irina, au pretins suma de 3000 euro de la o persoană, şantajând-o cu privire la unele aspecte privind viaţa personală a acesteia. După ce au primit sumele de 2000 lei şi 700 lei în prima jumătate a lunii ianuarie 2012, câteva zile mai târziu, mai exact pe 16 ianuarie, aceştia au trimis o altă persoană pe F. Paul la victimă pentru a mai primi încă 2500 lei. Cu acest prilej, persoana vătămată a apelat la ajutorul poliţiei, iar complicele a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 2500 lei.

F. Paul a fost reţinut şi arestat la momentul prinderii în flagrant, iar C. Florin s-a sustras cercetărilor şi a fost dat în urmărire naţională fiind abia ieri şi introdus în centrul de arest preventiv al IPJ Teleorman. Soţia acestuia este cercetată în stare de libertate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite