Alt accident pe şoseaua de centură a Alexandriei. Două maşini s-au izbit violent la intersecţia dintre Buzescu şi Mavrodin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un minor care se afla în autoturismul Renault a fost rănit în urma accidentului
Un minor care se afla în autoturismul Renault a fost rănit în urma accidentului

Încă un accident de circulaţie grav s-a petrecut azi dimineaţă pe şoseaua de centură a Alexandriei, la intersecţia dintre Buzescu şi Mavrodin. Două autoturisme s-au izbit violent, după ce unul dintre şoferi nu a oprit regulamentar la Stop.

În accident au fost implicate două autoturisme: o maşină care aparţine firmei de pază Valahia şi un Renault Laguna, cu numere de Bulgaria.

 După primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul de pe Logan care nu a oprit la indicatorul Stop. În ciuda manevrelor de evitare a coliziunii făcute de şoferul de pe Renault, impactul nu a mai putut fi evitat. Autoturismul Dacia Logan a fost lovit de maşina cu numere de Bulgaria care circula pe drumul cu prioritate. Şoferul de pe Logan a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru ca acesta să fie scos şi transportat la spital.

În Renault se afla un minor care a fost rănit şi el în urma accidentului. Copilul a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria. Poliţia cercetează împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite