ADP Alexandria caută să angajeze muncitori şi şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ADP Alexandria şi Consiliul Judeţean Teleorman caută să angajeze muncitori necalificaţi şi şoferi. Concursurile vor avea loc luna viitoare.

Administraţia Domeniului Public Alexandria  organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de muncitor necalificat.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 11 mai 2015. Proba scrisă este programată pentru data de 20 mai, iar proba practică pentru data de 20 mai. Tot Administraţia Domeniului Public Alexandria scoate la concurs două posturi de şoferi. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 19 mai, iar proba practică în ziua de 21 mai.

Consiliul Judeţean Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacantă de şofer la Compartimentul Gestiune, Protocol şi Administrativ din cadrul Direcţiei Economice, Buget-Finanţe. Potrivit anunţului , în data de 9 mai 2015, la ora 10:00 este programată  proba scrisă, iar  în data de 21 mai 2015, ora 10:00, proba interviu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite