Accident grav la săniuş: un copil s-a izbit în plin de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un alt loc periculos pentru săniuş este dealul de peste calea ferată din Alexandria foto: Adevărul
Un alt loc periculos pentru săniuş este dealul de peste calea ferată din Alexandria foto: Adevărul

Zi cu ghinion pentru un copil de 13 ani care se dădea cu sania. El a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o maşină. Nefericitul accident s-a produs din vina micuţului care transformase un drum naţional în pârtie de săniuş.

Entuziasmul de pe derdeluş s-a transformat într-o suferinţă groaznică pentru un băiat de 13 ani dintr-o comună teleormăneană. Acesta a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se afla la săniuş.

Din primele verificări a reieşit faptul că accidentul s-a produs din cauza copilului care a transformat un drum naţional într-o pârtie de săniuş.

”Aflat la volanul unui autoturism cu care circula pe DN 52 în localitatea Crângu, pe o porţiune în rampă acoperită cu gheaţă, un tânăr de 24 de ani nu a putut evita impactul cu un minor, care cobora cu săniuţa pe partea carosabilă, din sens opus şi a pătruns pe sensul de mers al autoturismului, fiind lovit frontal de acesta.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat şi internat la spital”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Nici şoferul nu a ieşit ”nevătămat” din acest accident şi asta pentru că autoturismul implicat în accidentul rutier nu avea montate anvelope de iarnă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite