A început Cupa municipiului Alexandria la crap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Cea de-a  treia ediţie a concursului de pescuit ” Cupa municipiului Alexandria la crap” a demarat joi. Concursul în care sunt puse în joc premii substanţiale se va încheia duminică.

22 de echipe de pescari  profesionişti din toată ţara  participă la cea de-a treia ediţie a concursului  Cupa Municipiului Alexandria la Crap. Evenimentul organizat de municipalitate a devenit deja tradiţie şi la fiecare ediţie reuşeşte să atragă tot mai mulţi iubitori ai acestei activităţi, dornici de competiţie. Potrivit organizatorilor, taxa de participare la ediţia din acest an a fost de 300 de lei pe echipă . 

După regulamentul concursului,  vor fi punctate toate exemplarele care depăşesc un kilogram şi fiecare echipă poate folosi maxim 4 lansete sau undiţe.Peştii capturaţi se eliberează în baltă,  după cântărire şi punctare.

Concursul se va desfăşura pe parcursul a patru zile, până duminică, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome de participare, trofee şi sume de bani, astfel: premiul întâi- 2000 de lei, premiul doi- 1500 de lei, premiul trei-1000 de lei, şi premiul pentru cel mai mare exemplar- 1000 de lei 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite