VIDEO Trei minori vandalizează un pasaj subteran deschis cu câteva ore înainte. Părinţii au fost chemaţi la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorii au fost filmaţi în timp ce vandalizau pasajul subteran
Minorii au fost filmaţi în timp ce vandalizau pasajul subteran

Trei copii minori care au vandaliza un pasaj subteran nou deschis de Primăria Alba Iulia au fost identificaţi. Părinţii acestora urmează să fie amendaţi.

Este vorba despre doi băieţi şi o fată care au fost invitaţi joi la sediul Poliţiei Locale, împreună cu părinţii. 

Viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul anunţă că cei trei autori minori ai actului de vandalism din pasajul subteran din Cetate au fost identificaţi.

„Impertinenţă, teribilism sau pur şi simplu lipsă de bună-creştere. Nici nu ştiu cum să calific ceea ce au făcut cei trei tineri la doar câteva ore după ce pasajul subteran a fost redat accesului. Imaginile vorbesc de la sine. 

Sigur că astfel de comportamente vor mai exista, doar că zonele supravegheate video vor fi din ce în ce mai multe. Aviz amatorilor… Nu vom tolera faptele antisociale şi nici distrugerea bunurilor oraşului. Cei trei tineri, minori, au fost identificaţi şi invitaţi împreună cu părinţii la sediul Poliţiei Locale Alba Iulia”, a scris viceprimarul cu atribuţii de primar Voicu Paul.

Pasajul a fost deschis marţi, 14 iulie, iar trecerile de pietoni peste Bulevardul 1 Decembrie 1918, din zona pasajului, vor fi desfiinţate. începând cu data de luni, 20 iulie.

Lucrările au fost realizate de Elis Pavaje SRL Petreşti iar valoarea pentru execuţie a fost de: 1.996.721,36 lei cu TVA.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite