VIDEO Şeful Oficiului Poştal Sebeş, reţinut pentru că şi-a instigat subalternii să nu livreze corespondenţa sau să o distrugă

0
0

Poliţiştii din Alba au continuat cercetările in dosarul privind faptele de  abuz în serviciu şi fals intelectual care ar fi fost săvârşite de către angajaţii unei societăţi ce furnizează servicii poştale. Un alt angajat al societăţii, care ar fi instigat la comiterea faptelor, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 iulie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reţinut un bărbat, de 55 de ani, din Sebeş, care, având o funcţie de conducere,  i-ar fi instigat pe subalternii săi  la comiterea de infracţiuni.

Din cercetări a rezultat că în perioada 2018-2019 acesta ar fi solicitat angajaţilor din cadrul societăţii să nu livreze corespondenţa ce nu a fost distribuită în termen sau să o distrugă, în diferite modalităţi şi să semneze în fals borderourile de livrare şi dovezile de comunicare a corespondenţei.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 03 iulie 2019, bărbatul să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim faptul că, la data de 27 iunie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 16 percheziţii pe raza municipiului Sebeş şi 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeş. 

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 - iunie 2019, mai mulţi angajaţi ai societăţii care furnizează servicii poştale, nu ar fi înmânat destinatarilor corespondenţa expediată de către instanţele de judecată şi ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi şi borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanţelor de judecată.

La percheziţii au fost găsite peste 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari şi au fost reţinute opt persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Citiţi şi:

Cum se declanşează ploaia artificială. Savanta din România care a descoperit fenomenul în urmă cu aproape 90 de ani

 

VIDEO Urs fugărit cu maşina pe un drum de lângă Alba Iulia. Pompierii au transmis mesaj Ro-Alert de atenţionare

 

Elevii de la un liceu din Blaj au primit de două ori subiectele greşite la Bacalaureat, la proba de Limba şi Literatura Română

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite