UPDATE Doi profesori, testaţi pozitiv cu coronavirus la un liceu din Alba Iulia. Începerea cursurilor a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia
Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia

Începutul anului şcolar la Seminarul Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia a fost amânat. Părinţii şi elevii au fost anunţaţi duminică seara.

UPDATE Toţi profesorii de la Seminarul Teologic sunt testaţi luni pentru COVID-19. Cursurile sunt amânate pentru două zile, iar de miercuri se va decide scenariul în care va funcţiona şcoala, în funcţie de recomandarea DSP Alba.

Decizia a fost luată de conducerea instituţiei de învăţământ şi membrii Consiliului de Administraţie, după ce doi profesori au fost confirmaţi pozitiv COVID-19, a precizat directorul Seminarului, preot Eugen Pintea.

Acesta a menţionat că intenţionează să propună testarea tuturor profesorilor.

”Vom aştepta finalizarea anchetei epidemiologice de către DSP, pentru a vedea cum vom proceda mai departe. Cel mai probabil, vom merge pe varianta şcoală online”, a declarat Eugen Pintea, citat de alba24.ro.

Directorul Seminarului a spuscă luni dimineaţa are loc o nouă întâlnire a profesorilor, cu respectarea distanţei impuse de normele sanitare şi echipamente de protecţie, pentru a se consulta privind activitatea şcolară.

Seminarul Ortodox are aproximativ 620 de elevi şi, iniţial, era trecut în scenariul 2, cel galben, cu şcoală hibrid: adică elevi împărţiţi pe grupe, jumătate la şcoală, jumătate online. 

Vă mai recomandăm:

 

O singură ofertă pentru serviciul de transport public din Alba Iulia. Ce firmă vrea contractul de 47 de milioane de euro

 

Centru multicultural cu sală de spectacole de 300 de locuri şi ruta Transcultural Apuseni, lansate la Aiud

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite