UPDATE A filmat cum a ucis o pisică şi a postat imaginile pe Facebook. Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, reţinut de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Poliţişti din Alba Iulia au reţinut un tânăr care este cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de schingiuire a animalelor.

UPDATE Un cititor adevarul.ro ne-a transmis următoarele: Pentru acurateţea informaţiilor aş vrea să va aduc la cunoştinţă faptul că această pisică a fost schingiuită până la moarte. Animalul a fost aruncat de la ultimul etaj al blocului de două ori, deoarece prima dată nu a murit. În concluzie fapta este mai gravă decât a fost prezentată de către poliţişti. Suntem un număr considerabil de persoane care ne-am implicat în raportarea şi investigarea acestui caz, şi care am înaintat mai multe sesizări către poliţie în această privinţă.

Tânărul ar fi rănit şi schingiuit o pisică, activitate pe care a filmat-o şi a postat-o pe o reţea de socializare.

La data de 29 mai 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. 

În sarcina acestuia sa reţinut faptul că, la data de 18 mai, în jurul orei 23,30, ar fi luat o pisică de pe stradă, pe care ulterior ar fi ranit-o. 

Tânărul a filmat această activitate şi a postat-o pe o reţea de socializare. Faţă de tânăr cercetările sunt continuate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite