Un tânăr care a provocat, sub influenţa aloolului, un accident în care a decedat mama unui copil minor, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblie sala de judecata Galati

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni a dispus trimiterea în jusecată a unui tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Lupşa acuzat de ucidere din culpă.

N. Daniel a provocat, în februarie 2019, un accident rutier soldat cu decesul unei femei. Victima în vârstă de 38 de ani era căsătorită şi avea un copil minor. Accidentul a avut loc pe DN75, în zona localităţii Valea Lupşii.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce conducea un autoturism, şoferul a acroşat femeia cu domiciliul în aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton. Victima nu a mai putut fi salvată de echipajul medical sosit la faţa locului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Inculpatul N. Daniel a fost reţinut la momentul respectiv, iar procurorii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoiria Câmpeni în 21 iunie 2019 şi urmează procedura camerei preliminare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite