Audi de lux dat în urmărire de autorităţi din Anglia, înmatriculat cu acte false în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost indisponibilizat de poliţişti
Autoturismul a fost indisponibilizat de poliţişti

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 10.000 de lire sterline, care se aflau în posesia unui cetăţean din Cugir.

Bărbatul este bănuit de tăinuire, faptă săvârşită în legătură cu înmatricularea autovehiculului, în România.  

La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza oraşului Cugir, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2014, dat un urmărire de autorităţile britanice.   

Acesta era în posesia unui bărbat de 46 de ani, din Cugir, pe numele căruia ar fi fost înmatriculat în circulaţie, în România. 

Se pare că autoturismul a fost achiziţionat, în leasing, din Marea Britanie, în cursul anului 2017, de către un alt bărbat din Cugir care ar fi plătit o parte din rate, iar ulterior l-ar fi înmatriculat, în mod fraudulos, în România. 

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autorităţile britanice. Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională -  Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite