„Superman“ din Cugir. La 26 de ani, un român plecat în Germania trage după el camioane de zeci de tone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronel Huştiuc practică culturismul şi a ajuns să tragă după el camioane de zeci de tone
Ronel Huştiuc practică culturismul şi a ajuns să tragă după el camioane de zeci de tone

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Cugir, care locuieşte în prezent în Germania, practică un sport mai puţin întâlnit: trage după el camioane de zeci de tone.

Ronel Eusebiu Huştiuc locuieşte, în prezent, în Germania, la Munchen. A jucat rugby de performanţă la Arad, la Universitatea “Aurel Vlaicu”, timp de 3 ani, fiind convocat în perioada repsectivă şi la lotul echipei naţionale României. Ulterior s-a stabilit în Germania, la Munchen, unde a continuat să practice atât rugby-ul cât şi alte sporturi cum ar fi fitness şi bodybuilding.

Ronel Eusebiu Huştiuc a devenit antrenor de sală, dar nu a renunţat la antrenamnetele personale. Ambiţia fără margini pe care o are îl determină să respecte un program special de alimentaţie, iar performanţele la care a ajuns au o bază naturală, fiind realizate doar cu multă muncă şi efort, mâncare sănătoasă, fără să apeleze la ”dopping” sau proteine. Forţa deosebită pe care a obţinut-o în cadrul antrenamentelor l-a determinat să se dedice unor sporturi extreme. Până acum a reuşit să tragă după el un camion de 30 de tone, iar ultima reuşită cu care se mândreşte sunt trei camioane, de 22 de metri lungime, fiecare dintre acestea cântărind cel puţin 7 tone jumătate. De asemenea, tânărul din Cugir a mai ridicat şi un container de 1.300 de kilograme. 

cugir sportiv

“Ceea ce am făcut, am făcut din capul meu, nu mi-a spus nimeni. Tot absolut, orice exerciţiu, este inventat de mine. Acum încerc ceva mai deosebit, trasul de camioane”, povesteşte cugireanul. Ronel se ghidează după concepţia că “tot ce este natural, este natural şi tot ce este adevărat, rămâne adevărat”. ”Sunt lucruri adevărate, netrucate, spune acesta. Sunt eu fericit, ca om, de reuşitele mele. Mă bucură mesajele frumoase pe care le primesc, dar sunt şi mesaje urâte. Mi s-a spus de multe ori că nu voi face nimic în viaţă, că nu voi reuşi. Dacă ar fi fost să mă opresc la fiecare piatră aruncată în mine nu aş fi ajuns nici până aici măcar”, spune tânărul sportiv.

cugir sportiv

Părinţii şi fraţii săi îl susţin în tot cea ce face deşi, la început, au fost speriaţi ca acesta să nu păţească ceva datorită efortului. Ronel Eusebiu are planuri mari pentru viitor care au legătură tot cu ceea ce face în prezent. ”Sunt planuri de a continua, de a nu mă opri, de a merge cât de departe. E un lucru care mă ridică pe mine ca om şi nu vreau să mă opresc aici”, afirmă tânărul din Cugir.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite