„Spaima Aiudului”, din nou după gratii. A bătut doi oameni pentru că nu i-a plăcut muzica dintr-un local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Aiud a fost arestat preventiv după ce a bătut alte două persoane, la o petrecere, într-un local public din oraș. Poreclit Corco sau Spaima Aiudului, bărbatul revine după gratii la mai puțin de un an de la liberarea din închisoare.

Corco a dat un interviu în urmă cu câțiva ani, la închisoare FOTO captură video
Corco a dat un interviu în urmă cu câțiva ani, la închisoare FOTO captură video

Intelopul Corco sau Spaima Aiudului (Ciprian M.) avea interdicție să intre în localuri publice, după ce a fost implicat în trecut în scandaluri soldate cu agresiuni fizice.

Noul scandal ar fi pornit după ce bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice nu i-ar fi plăcut muzica din local. Acesta a bătut alți doi bărbați, din care unul a fost rănit grav la un picior.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil. Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

În data de 21 august 2022, bărbatul a fost arestat preventiv la cererea procurorilor din Aiud. Acesta va sta în arest preventiv pentru 30 de zile. Corco a fost eliberat din penitenciar la sfârșitul anului 2021, acesta fiind condamnat în trecut pentru alte fapte de lovire. ”Spaima Aiudului” a fost cercetat în zeci de dosare penale.

Un obișnuit al instanțelor și penitenciarelor

Interlopul aiudean este obișnuit al instanțelor și penitenciarelor. Ciprian „Corco” Maxim a mai fost condamnat, printre altele, la 10 luni de închisoare pentru lovire, acesta urmând să execute şi un rest de pedeapsă de 1 an şi aproape 3 luni. Pedeapsa finală aplicată în acest dosar prin decizia Curții de Apel Alba Iulia, din 20 iunie 2017, este de 2 ani și circa o lună de închisoare.

”Spaima Aiudului” a recunoscut fapta și mai trebuie să plătească 1.500 de lei daune morale către partea vătămată. În cel de-al doilea dosar, inculpatul a fost condamnat definitiv în 6 iulie 2017 la 1 an și 4 luni de închisoare cu executare, infracțiunile reținute în sarcina acestuia fiind ultrajul contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase și ameninţare.

Din această pedeapsă, ”spaima Aiudului” ar mai avea de executat doar câteva luni având în vedere că a fost în arest preventiv, respectiv în arest la domiciliu, în perioada 18 – 19 august 2016 și din 20 octombrie 2016 până la momentul pronunțării instanței.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite