Şocul vieţii pentru o femeie din Alba: a aflat că a decedat dintr-un document trimis de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Notificarea de plată arată că femeia din Zlatna ar fi decedat. Foto: alba24.ro
Notificarea de plată arată că femeia din Zlatna ar fi decedat. Foto: alba24.ro

O femeie din oraşuil Zlatna, judeţul Alba, a primit de la Primărie o adresă din care a aflat că este decedată. Aceasta dorea să afle valoarea impozitului pe care îl are de plătit în acest an.

Femeia susţine că a trimis o cunoştinţă la Primăria Zlatna pentru a afla cât are de plătit la impozite în anul 2022. Persoana în cauză a mers la birourile administraţiei locale, unde a cerut aceste date.

A primit din partea angajaţilor un document, intitulat ”Notificare de plată”. Deşi documentul nu este semnat, acesta conţine datele de indentificare ale femeii, ce taxe are de plătit către Primăria Zlatna, dar şi un număr de înregistrare ”6161 din 14.01.2022”.

Însă când a citit notificarea de plată, a rămas şocată: În dreptul numelui ei, pe notificarea de plată apare menţiunea ”DECEDAT” scris de două ori, atât în partea de sus a documentului, cât şi în partea de jos.

Documentul a fost emis de către angajaţii Primăriei Zlatna în data de 14 ianuarie 2022. Femeia a povestit că a avut un şoc, a fost foarte afectată în momentul în care a văzut că este trecută la cei decedaţi. ”Nu se poate aşa ceva, chiar sunt iresponsabili”, a declarat aceasta pentru alba24.ro.

Primarul oraşului Zlatna, Silviu Ponoran a declarat, ulterior că incidentul a fost provocat de o eroare. Programul care le ajută pe angajatele primăriei să scoată evidenţele cetăţenilor a dat o eroare şi a trecut-o la categoria celor decedaţi pe femeia care a solicitat documentul. Primarul a completat că eroarea va fi remediată.

femeie zlatna document

Foto: alba24.ro

Vă recomandăm să mai citiţi:

Austriecii de la Schweighofer îşi reduc activitatea cu 30% în România şi concediază sute de oameni

 

Femeia care a furat un milion de euro de la CEC Bank şi i-a donat la săraci şi la biserici, trimisă din nou în judecată

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite