„Şmecherul“ de Apuseni a scăpat de un dosar penal. Mai este judecat pentru înşelăciune şi ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul Claudiu Iulian Popa (27 ani) din Albac, un veritabil „şmecher“ de Apuseni a scăpat de un dosar penal în care era judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Curtea de Apel Alba Iulia a decis, luni, definitiv, că este nevinovat.

Beizadeaua cu un trecut infracţional bogat mai este judecat în alte două dosare penale, ambele aflate pe rolul Judecătoriei Câmpeni. Întrunul a fost trimis în judecată în iunie 2011 şi este acuzat tot de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Al doilea este din septembrie 2011, iar acuzaţia este aceea de înşelăciune.

În acest dosar, Claudiu Popa mai este judecat alături de alţi patru inculpaţi: Ionel Claudiu Rostaş, Emanoil Dumitru Pilea, Nicolae Deoancă şi Daniel Antonie Nyeste.
Popa, Rostaş şi Pilea au fost arestaţi preventiv timp de două luni după ce au fost surprinşi în timp ce foloseau dispozitive în obţinerea de câştiguri ilegale de la jocuri electronice. La începutul lunii septembrie au fost eliberaţi, iar judecătorul le-a impus interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

„Din probele administrate în cadrul dosarului penal a rezultat că cei trei învinuiţi, ajutaţi de mai multe persoane, care au aderat la acţiunea infracţională desfăşurată de aceştia, au operat pe raza judeţelor Alba, Hunedoara şi Sibiu, alterând memoriile mai multor jocuri de noroc, obţinând prin acest mod de operare, câştiguri nejustificate, în valoare de aproximativ 130.000 lei“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba făcut public la momentul reţinerii inculpaţilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite