PSD Alba promovează mesajul naţional al partidului: ”Victor Ponta trebuie să îşi continue mandatul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba
Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba

PSD Alba promovează acelaşi mesaj al partidului în legătură cu discuţia privind demisia premierului Victor Ponta. Organizaţia susţine într-un comunicat de presă că Victor Ponta trebuie să-şi continue mandatul pentru că „politica se face în Parlament” şi nu la DNA.

PSD Alba afirmă cu ”este suspect că acest dosar apare în ziua în care PNL depune moţiune de cenzură”. uvernul trebuie să îşi ducă mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier! Aşa cum ştim cu toţii, Victor Ponta a devenit premier în baza unui mandat clar primit de la cetăţeni la alegerile din 2012, mandat pe care trebuie să îl ducă pană la capăt!

“În opinia mea, este dreptul opoziţiei PNL-PDL să depună moţiune de cenzură, dar eu sunt de părere că orice bătălie politică, într-o ţară democratică, să se ducă în Parlament! Totodată am fost şi rămân optimist că majoritatea parlamentară actuală este unită şi a demonstrat acest lucru ori de câte ori a fost pusă la încercare! Eu am convingerea că Guvernul Ponta trebuie să-şi continue munca şi să finalizeze proiectele importante pentru cetăţenii ţării, în perioada următoare – Cod Fiscal, Legea Salarizării şi multe altele”, susţine deputatul Ioan Dîrzu în comunicatul de presă.

Mesajul PSD Alba ar fi acelaşi şi în absenţa unui discurs general la nivel naţional. Conducerea organziaţiei a fost menţinută în funcţie chiar dacă a avut rezultate slabe la în ultimele alegeri. În plus, ieşirea de la guvernare înseamnă pierderea privilegiilor de către membrii de partid aflaţi în funcţii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite