Primul ”pool park” cu tobogane de zeci de metri lungime din Alba va fi realizat de o firmă privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul celor două tobogane ce vor fi realizate în cadrul acestei investiţii
Proiectul celor două tobogane ce vor fi realizate în cadrul acestei investiţii

Primul ”pool park” din Alba dotat cu tobogane de zeci de metri lungime va fi realizat de o firmă privată. Aceasta în timp ce Primăria Alba Iulia se ”chinuie” de ani de zile să înceapă mult aşteptatul proiect al ştrandului public.

Noul proiect de investiţii se va numi Astoria pool Park şi fi realizat lângă hotelul cu acelaşi nume din comuna Sîntimbru, la circa 8 kilometri de Alba Iulia.

Centrul va dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior şi paturi de hidromasaj. Cea mai aşteptată surpriză vor fi cele două tobogane, unul de viteză, de 20 metri, iar altul care va şerpui pe o lungime de 60 metri. Piscina va include o şi o zonă pentru copii, dar şi un bazin special pentru tobogane.

„Anul acesta se împlinesc 10 ani de la deschiderea hotelului Astoria. A fost mereu o destinaţie de referinţă în organizarea evenimentelor şi ne dorim să rămânem în continuare între primele opţiuni ale turiştilor. Pentru a reuşi acest lucru, trebuie să oferim mereu ceva nou, unic şi atractiv. Am hotărât aşadar să extindem investiţia cu un parc acvatic, un proiect inedit pentru Alba Iulia. În plus, Anul Centenarului va aduce mulţi turişti în oraş, iar noi facem tot posibilul pentru a ne asigura că şederea lor va fi una de care îşi vor aminti mereu cu drag”, spune Marcel Florea, directorul general al companiei. 

pool park alba

Va exista şi o zonă cu baldachine şi şezlonguri, în care clienţii se pot bucura de soare. Zona verde va oferi posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând şi un teren de badminton, un teren de volei pe plajă şi un teren de minifotbal. Oferta de jocuri şi activităţi acvatice va fi completată de evenimente organizate special pentru clienţii Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte şi multe altele. Evenimentul de inaugurare a piscinei este programat pentru luna iulie şi va coincide cu aniversarea de 10 ani de la deschiderea complexului hotelier. 

În tot acest timp, Primăria Alba Iulia se ”chinuie” să demareze proiectul anunţat în urmă cu ani de zile, privind construcţia unui ştrand municipal cu bazine şi tobogane. După ce a fost ”mutat” prin câteva zone ale oraşului, ştrandul ar urma să fie amenajat în vecinătatea Bazinului Olimpic. Lucrările ar urma să înceapă în 2018.

Citiţi şi:

Ce înseamnă metoda „lover-boy“ şi cum este folosită de traficanţii de persoane.  Minoră agresată fizic şi obligată să se prostitueze la Alba Iulia

Ce înseamnă termenii RSVP şi ASAP. De ce este important să se răspundă atunci când sunt trecuţi într-o invitaţie

Dosarul ”Batthyaneum”: dispută privind traducerea din latină a denumirii ”Provincia Transilvania”

Ce semnifică informaţiile trecute pe anvelope. Sfaturi importante pentru şoferi 

Primul muzeu dedicat Principatului Transilvaniei, înfiinţat în Palatul care i-a găzduit pe „craii“ Ardealului

De la Apulum la Bălgrad şi Karlsburg. Toate denumirile pe care le-a avut Alba Iulia de-a lungul istoriei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite