O persoană a murit și alta este grav rănită, în urma unui accident pe Transalpina, în județul Alba

0
0
Publicat:

O persoană a decedat şi o alta a fost grav rănită într-un accident produs luni pe DN 67C - Transalpina, pe raza localităţii Petreşti, în care au fost implicate două autoturisme.

FOTO: Facebook/ziarul Unirea
FOTO: Facebook/ziarul Unirea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alex Crişan, Secţia de pompieri Sebeş intervine luni pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Petreşti. Din informaţiile preliminare era vorba despre două autoturisme implicate, cu o persoană posibil încarcerată.

După ce pompierii militari au ajuns la locul accidentului, au găsit o persoană încarcerată într-un autoturism, precum şi o alta, în afara maşinii, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

"Se lucrează la extragerea persoanei încarcerate. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD Târgu Mureş", a precizat Alex Crişan.

Poliţia a transmis că traficul rutier este oprit pe raza localităţii Petreşti, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate două autovehicule.

"Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare", au menţionat reprezentanţii IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite