Incendiu cu mari degajări de fum într-un cazinou situat la parterul unui bloc din Cugir VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a cuprins sala de jocuri de la parterul blocului. Foto: ISU Alba
Focul a cuprins sala de jocuri de la parterul blocului. Foto: ISU Alba

Garda de Intervenţie Sebes in cooperare cu SVSU Cugir intervine pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc cu două etaje.

UPDATE ora 18.00 Un conductor electric defect sau cu improvizaţii reprezintă cauza probabilă a izbucnirii incendiului de duminică dintr-un cazinou din oraşul Cugir, propagarea focului fiind influenţată şi de dezinfectantul aflat în proximitatea locului în care s-a produs scurtcircuitul.

"Cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu a fost stabilită ca fiind un conductor electric defect sau cu improvizaţii", a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, colonel Ovidiu Costea. Potrivit acestuia, propagarea incendiului a fost influenţată de faptul că în încăperea respectivă erau depozitate foarte multe materiale combustibile, în proximitate aflându-se bidoane cu dezinfectant, ceea ce a contribuit la răspândirea rapidă a focului.

Şeful ISU a subliniat că dezinfectantul era într-o cantitate rezonabilă pentru uz specific în interior, nefiind depozitate cantităţi exagerate. "Dar, deşi nu s-a putut stabili exact cantitatea, s-a concluzionat că a influenţat dezvoltarea şi propagarea incendiului", a explicat Costea. O persoană a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului.

UPDATE ora 14.15: Incendiul este localizat, se lucreaza pentru lichidare. Blocul a fost evacuat preventiv (nu se manifesta fum pe casa scarii): 10 persoane autoevacuate si 5 evacuate de SMURD Cugir si SVSU Cugir.

Ştirea iniţială: Incendiul se manifesta la un operator economic - cazino cu degajari mari de fum.

incendiu cugir

Au fost evacuaţi locatarii blocului iar o persoana din interiorul cazinoului cu arsuri la nivelul fetei a fost transportata de echipajul SMURD B2 la spital.

Se lucreaza pentru localizarea incendiului, a transmis ISU Alba.

incendiu bloc cugir
Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite