Hotel din Blaj pus gratuit la dispoziţia medicilor, poliţiştilor şi a altor persoane implicate în bătălia cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii unui hotel din Blaj se implică în lupta contra coronavirusului punându-l gratuit la dispoziţie cadrelor sanitare şi autorităţilor implicate în ”bătălia” cu boala COVID-19.

Hotelul Târnavele din Blaj pune la dispoziţie atât clădirea, cât şi restaurantul şi personalul propriu, cadrelor medicale care interacţionează cu pacienţi suspecţi de coronavirus, fără să beneficieze în schimb de vreo subvenţie din partea statului. De asemenea sala de nunţi poate fi folosită de către profesori pentru predarea cursurilor online.

Comunicatul reprezentanţilor Hotelului Târnavele:

„Având în vedere situaţia actuală cu Covid-19, conştientizăm că suntem la început, testările sunt puţine, iar în următoarea perioadă există riscul ca cifrele să crească şi trebuie să fim pregătiţi, să nu fim puşi în situaţia în care indiferent când vine iarna, noi suntem luaţi prin surprindere.

Începând de azi, 20.03.2020, atât Hotel Târnavele, cât şi bucătăria împreună cu personalul propriu, va fi pus la dispoziţie în mod GRATUIT, fără nicio subvenţie sau contract cu statul pentru:

1. Medici, rezidenţi, asistenţi şi voluntari. Sunt persoane care se sacrifică, se lupta îşi pun în pericol, propria viaţă, pentru binele nostru, al tuturor.

2. Politişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu persoane contaminate cu coronavirus şi sunt nevoite să găsească soluţii de cazare pentru a-şi proteja familiile.

3. Sala de conferinţe/nunţi, din incinta hotelului este liberă şi poate fi folosită de catre profesori pentru predare de cursuri online. Avem în continuare nevoie de educaţie.

Să sperăm că lucrurile o să mearga şi în direcţia bună, iar noi să fim parte dintr-o societatea unită, altruistă cu scopuri pozitive. Multă sănătate!”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite