FOTO Turistă germană de 19 ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă la Arieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamontiştii şi jandarmii montani au intervenit pentru salvarea tinerei
Salvamontiştii şi jandarmii montani au intervenit pentru salvarea tinerei

O turistă germană în vârstă de 19 ani a fost rănită grav într-un accident de ATV petrecut vineri, 27 decembrie, la Arieşeni.

Potrivit Salvamont, în urma unei alarmări primite prin sistemul naţional de urgenţă 112, salvatorii montani din cadrul Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Alba au intervenit ca echipă de prim răspuns pentru acordarea primului ajutor şi evacuarea dintr-o zonă greu accesibilă a unei tinere în vârstă de 19 ani de cetăţenie germană.

Tânăra a suferit multiple traumatisme în urma unui accident: s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Arieşeni, în satul Bubeşti, pe un drum comunal. Intervenţia a fost dificilă deoarece ningea abundent, iar tânăra se afla la circa 15 metri sub drum, pe un teren foarte înclinat.

Victima acuza dureri în zona toracelui, menţionând că în timpul căderii a fost prinsă sub ATV. La intervenţie a participat şi un echipaj de jandarmi montani.

accident atv arieseni

 După izolarea termică a victimei şi stabilizarea acesteia, extracţia s-a efectuat pe abrupt, iar apoi a fost predată unui echipaj SMURD şi transportată la UPU. La locul incidentului au intervenit şi echipaje de poliţie şi jandarmerie, precizează reprezentanţii Salvamont Salvaspeo Alba.

Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite