FOTO Impact frontal între un autoturism şi un camion pe centura oraşului Alba Iulia. Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un camion. Foto: ISU Alba
Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un camion. Foto: ISU Alba

Un accident rutier grav a avut loc luni pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens.

UPDATE Traficul rutier a revenit la normal după circa o oră şi treizeci de minute. Femeia rănită în accident este director economic la unei mari companii din Sebeş, iar autoturismul este înmatriculat pe această societate.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, din direcţia Teiuş spre Sebeş, ar fi pătruns pe contrasens intrând in coliziune cu un autocamion.

Imagine indisponibilă

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi o pasageră, soţ şi soţie, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. 

Imagine indisponibilă

Şoferul autotursimului a fost încarcerat între fiarele maşinii. Pompierii a fost nevoiţi să intervină pentru extragerea acestuia şi acordarea primului ajutor medical.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite