FOTO „Exatlon“ la închisoare. Competiţie sportivă între patru echipe de deţinuţi la Penitenciarul Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii au participat la 8 probe de concurs
Deţinuţii au participat la 8 probe de concurs

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Aiud au concurat, sâmbătă, în probe de îndemânare, echilibru şi coordonare, la un concurs sportiv tip Exatlon organizat în cadrul unităţii.

Conducerea penitenciarului transmite că activitatea destinată tinerilor deţinuţi în regim închis a fost menită să le dea ocazia să-şi dezvolte abilităţile fair-play.

“Profitând de succesul show-lui televizat Exatlon difuzat recent şi de interesul crescut manifestat de către tinerii deţinuţi pentru o astfel de activitate sportivă, specialiştii Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială din Penitenciarul Aiud au organizat sâmbătă, 4 august, o competiţie sportivă de tip Exatlon.

Activitatea s-a desfăşurat pe terenul de sport cu iarbă de la Baza sportivă a unităţii, cele 4 echipe concurente fiind formate din cei 31 de deţinuţi tineri aflaţi în custodia unităţii. Traseul a cuprins 8 probe specifice de îndemânare, echilibru şi coordonare.

DETINUTI CONCURS AIUD

Proiectul şi-a propus cuprinderea în activitate a tuturor deţinuţilor tineri cu regim închis aflaţi în custodia unităţii în perioada pregătirii şi organizării demersului şi a avut ca scop stimularea atitudinilor şi valorilor pro-sociale, comunicarea şi relaţionarea în cadrul unei echipe, asumarea şi realizarea unor sarcini precum şi dezvoltarea abilităţilor de tip fair-play”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului Aiud.

DETINUTI CONCURS AIUD

Activitatea prezentată vine în completarea acţiunii de voluntariat organizată în data de 7 iulie, ocazie cu care tinerii deţinuti au muncit la îmbunătăţirea condiţiilor de locuit ale unei familii nevoiaşe din localitatea clujeană Sânicoară.

Citiţi şi:

 

Ocna Mureş revine în rândul staţiunilor balneare. S-a semnat contractul de 6 milioane de euro pentru construirea băilor sărate

 

FOTO Exploatarea aurului de la Roşia Montană în imagini de arhivă. Cum erau folosiţi copiii şi animalele

 

Muzeul viu din Apuseni. Gospodărie mocănească veche de peste 100 de ani, restaurată de voluntari

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri