Fermier din Alba omorât de taurii din gospodărie. Omul a fost găsit fără suflare în grădină

0
Publicat:

Un bărbat de 69 de ani dintr-un sat din Alba a murit atacat de către cei doi tauri pe care îi deţinea în gospodărie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Bărbatul a fost ucis de taurii pe care îi avea în gospodărie FOTO Adevărul
Bărbatul a fost ucis de taurii pe care îi avea în gospodărie FOTO Adevărul

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi, în după-amiaza zilei de marţi, 11 octombrie, cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Valea Goblii, comuna Vinţu de Jos, a fost găsit decedat, în grădina locuinţei sale.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a constatat că sesizarea se confirmă.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 69 de ani, ar fi fost atacat de către cei doi tauri pe care îi deţinea în gospodărie", a transmis IPJ Alba.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de multiplele traumatisme suferite de către proprietarul animalelor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, mai arată sursa citată. După primirea documentului oficial de la Serviciul de Medicină Legală, dosarul va fi închis.

Caz similar în urmă cu 1 an

Un caz similar a avut loc în Alba, în urmă cu 1 an. Un bărbat de 63 de ani a fost ucis de taurul pe care îl îngrijea. Trupul bărbatului a fost găsit fără suflare, pe un câmp.

Bărbatul din localitatea Bia, comuna Şona, a fost găsit decedat pe 7 octombrie 2021, pe un câmp de pe raza localităţii, prezentând mai multe leziuni. În urma cercetărilor efectuate şi a concluziilor medico-legale, a rezultat că bărbatul a fost atacat de taurul pe care îl îngrijea în gospodăria sa, în cauză neexistând suspiciuni cu privire la cauza morţii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite