Cum îşi hărţuia fosta soţie un şef din Poliţia Locală Alba Iulia. Mesaje jignitoare şi ameninţări transmise pe telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IPJ Alba a revenit vineri, 15 februarie, cu detalii în legătură cu cazul şefului din Poliţia Locală Alba Iulia reţinut pentru hărţuire faţă de fosta soţie.

Potrivit unui comunicat de presă, la data de 14 februarie 2019, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii hărţuire. 

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul de 43 de ani a trimis, în repetate rânduri, soţiei sale, de 37 de ani, din Alba Iulia, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice, care conţin expresii jignitoare, totodată informând-o că este urmărită de către poliţişti, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Faţă de bărbatul de 43 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurilor legale. Bărbatul este şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia şi se numeşte Marius Rece. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire.

Fosta soţie a lui Marius Rece este poliţist la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al MAI de la Orăştie. În ultima perioadă, pe contul său de facebook, în prezent inactiv, poliţistul local a postat în mai multe rânduri texte cu trimitere la fosta sa soţie şi la relaţia tensionată pe care au avut-o. 

Maşina acesteia a ars în urmă cu câteva luni, în faţa unei case din Alba Iulia, fiind deschis şi în acest caz un dosar penal pentru distrugere. Cei doi au împreună un băiat.

Citiţi şi:

 

Profesoară de 34 de ani din Alba, reţinută şi plasată sub control judiciar după ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

 

Reacţia românilor la cazul profesoarei din Alba reţinute după ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: „Profesoarele mele semănau cu Ana Pauker şi Veorica“

Poliţist local din Alba Iulia, reţinut pentru şantaj şi hărţuire faţă de fosta soţie, poliţistă în cadrul MAI

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite