Alba Iulia: Nouă străzi din oraş rămân miercuri fără gaz metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Gaz întrerupe mâine furnizarea gazului metan pe 9 străzi din Alba Iulia, între orele 09.00 – 18.00, ca urmare a unor lucrări de modernizare.

„E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Marcus Aurelius, Septimius Severus şi Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute“, se afirmă într-un comunicat al companiei.

Străzile afectate sunt Calea Moţilor (de la numărul 3 la numărul 59 şi de la numărul 20 la numărul 106), Septimius Severus, Marcus Aurelius, Rozelor, Nicolae Bălcescu (de la numărul 2 la numărul 6 şi numărul 22, bl.D4), prof. Eugen Hulea (Lămâiţei), Aurel Vlaicu, Gemina şi Albăstrelelor.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon 0265.200.928 sau 0800.800.928“, se mai susţine în comunicat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite