Alba: Italian urmărit prin Interpol prins beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean italian în vârstă de 36 de ani a fost surprins, ieri, băut la volan de poliţiştii din oraşul Teiuş. În urma verificărilor ulterioare s-a stabilit că italianul era urmări internaţional pentru o condamnare de doi ani şi patru luni de închisoare.

Antonio C., de 36 de ani, a fost depistat în trafic pe drumul naţional nr. 1, pe raza oraşului Teiuş. Testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că cetăţeanul italian nu are drept de a conduce autovehicule pe teritoriul României şi că este urmărit la nivel naţional printr-o dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la nivel internaţional prin mesajul Biroului Naţional Interpol.

Italianul are un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de doi ani şi patru luni de închisoare pentru comiterea unui accident de circulaţie din care au rezultat victime omeneşti.

Antonio C. a fost depus în Penitenciarul de maximă Siguranţă Aiud pentru executarea pedepsei la care este condamnat. În plus acesta s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducerea unui autoturism băut şi fără permis.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite